Photomath talk #8

Stigli smo do 8. Photomath Talka na temu “Full Stack Development at Photomath… Wait, what?” 🎉

Marketplace, Photomathova globalna web platforma za distribuiranu izradu sadržaja, manje je poznat sustav krajnjim korisnicima, ali i developerima, kojima je često neobično čuti da u Photomathu već 5 godina postoji tim (čak 11!) web inženjera, a koji odnedavno nosi ime “Marketplace”.

Više od 4000 freelance matematičkih stručnjaka diljem svijeta svakodnevno na Marketplaceu kreiraju visokokvalitetna rješenja matematičkih problema u nekoliko područja matematike, a sve s ciljem kako bi korisnici Photomath aplikacije za svaki problemski zadatak dobili pristupačnu, visokokvalitetnu i pravovremenu pomoć Photomatha.

Marketplace tim bavi se razvojem te platforme, održavanjem unutarnjih i vanjskih web platformi za izradu i upravljanje sadržajem, ali i brojnih unutarnjih alata i sustava koji podržavaju tu cijelu infrastrukturu.

Više detalja o Marketplace timu, njihovim projektima, tehnologijama i problemima koje rješavaju, saznajte na ovom online meetupu kroz predavanja naših frontend i backend inženjera: 

🗓 srijeda, 21. rujna 2022.

⏰ 18.00 – 19.00 sati

📍 online (Zoom)

NAGRADNA IGRA:

Kao i uvijek, na kraju vas čeka Q&A i nagradna igra s Photomath poklon paketima – prva nagrada je vodootporni ruksak za laptop!

Prijave:

Sudjelovanje je besplatno uz obveznu prijavu putem ovog obrasca.

Svi prijavljeni će na dan meetupa dobiti Zoom poveznicu za sudjelovanje putem e-maila koji ostave u prijavi. 🔗

Sve novosti pratite na službenom Facebook eventu. 👀 

Što je Photomath Talks?

Serija virtualnih meetupa za tehnološku zajednicu. Saznajte što i kako rade inženjerski timovi u Photomathu te koje sve složene tehnologije pogone ovu naizgled jednostavnu aplikaciju. Photomath aplikacija samo je “vrh sante leda”, a kroz ovu seriju meetupa, naši će iskusni inženjeri približiti unutarnje funkcioniranje Photomatha, poput procesa razvoja sadržaja i web softverske infrastrukture koja to sve omogućava.

Aktualnu ponudu poslova u Photomathu provjerite na našoj web stranici karijera, a za redovite novosti iz života Photomatha zapratite nas na Linkedinu.