Nova web stranica HMD-a

Drage članice i članovi Hrvatskog matematičkog društva (i oni koji će to tek postati),

dobro došli na novu, unaprijeđenu stranicu HMD-a.

Svim aktivnim članovima otvoren je korisnički račun (Prijava/Registracija => Izgubili ste zaporku => upisati mail) kojim su omogućene dodatne funkcionalnosti te razne pogodnosti prilikom kupovine.

Ukoliko slučajno niste, članom možete postati uplatom godišnje članarine od 120,00 kn. Prilikom uplate članarine, kao i dosad, moguće je odabrati pretplatu na jedan časopis u papirnatom obliku ili, od sada, pristup svim časopisima u digitalnom obliku. Ostale pogodnosti za članove, dostupne su ovdje.

U novom web shopu moguće je kupiti sva izdanja HMDa kao i časopise koji su prijavljenim članovima dostupni po povlaštenim cijenama.

Hrvatsko matematičko društvo nastavlja sa svojim aktivnostima što će biti redovno objavljivano na stranici. Za dobivanje obavijesti o novostima možete upisati svoju mail adresu na Prijava/Registracija => Pretplate na obavijesti. Usluga je dostupna svima, članovima i nečlanovima.

Svi prijedlozi, sugestije, pohvale, primjedbe te konstruktivni komentari u cilju poboljšanja rada Hrvatskog matematičkog društva i stranice kao takve, dobrodošli su na https://forms.office.com/r/3NNyk6ebYC