Poziv učenicima osnovnih škola za upis na radionice RADDAR

Radionice Matematika za radoznale RADDAR održavat će se ponedjeljkom ili srijedom od 18h u prostorijama XV. gimnazije u Zagrebu, počevši od tjedna koji počinje 16. listopada 2023.  svaki drugi tjedan. U tjednu prije bit će objavljeno kojim danom su radionice.

Radionice Programiranje u Pythonu RADDAR_prog, održavat će se utorkom od 18h u prostorijama XV. gimnazije u Zagrebu,  počevši od 17. listopada 2023.  svaki drugi tjedan.

Prošlogodišnji polaznici programa RADDAR

Posjeti laboratorijima Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu odvijaju se jednu subotu u mjesecu i to je zajednička radionica za polaznike Matematike i za polaznike Programiranja u Pythonu. Roditelji svoju djecu mogu prijaviti na radionice popunjavanjem online upisnice ovdje.

Radionice iz matematike će se održavati prema dobi učenika tj. razredu koji učenik pohađa u osnovnoj školi dok će se radionice iz programiranja u Pythonu organizirati u tri grupe, ovisno o predznanju. Učenik može pohađati samo jednu od radionica ali i obje.  Eventualna dodatna pitanja vezano za matematičke radionice možete postaviti profesorici Vesni Ovčina na [email protected], a za radionice Programiranje u Pythonu profesorici Zlatki Markučič na [email protected].

Studenti voditelji RADDAR programa upravo su dobili Rektorovu nagradu u kategoriji društveno korisnog rada za godinu 2021/22.!