RADDAR 2022./2023.

Poziv učenicima osnovnih škola za upis na radionice RADDAR

Radionice Matematika za radoznale RADDAR održavat će se srijedom od 18h u prostorijama XV. gimnazije, počevši od 19. listopada 2022.  svaki drugi tjedan.

Radionice Programiranje u Pythonu RADDAR_prog, održavat će se utorkom od 18h u prostorijama XV. gimnazije,  počevši od 18. listopada 2022.  svaki drugi tjedan.

Roditelji svoju djecu mogu prijaviti na radionice popunjavanjem online upisnice https://forms.gle/eFh53VC37vyajZU37  

Radionice iz matematike će se održavati prema dobi učenika tj. razredu koji učenik pohađa u osnovnoj školi dok će se radionice iz programiranja u Pythonu organizirati u tri grupe, ovisno o predznanju.  Planirano je da jednu subotu u mjesecu prije podne radionica bude zajednička i za polaznike Matematike i za polaznike Programiranja u Pythonu prvenstveno u dvoranama i laboratorijima Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Učenik može pohađati samo jednu od radionica ali i obje.  Eventualna dodatna pitanja vezano za matematičke radionice možete postaviti gospođi Vesni Ovčina na [email protected], a za radionice Programiranje u Pythonu gospođi Zlatki Markučič na [email protected].

Studenti voditelji RADDAR programa upravo su dobili Rektorovu nagradu u kategoriji društveno korisnog rada za godinu 2021/22.!